ONZE WERKWIJZE

 

U kunt bij ons vrijblijvend een offerte en/of gesprek aanvragen. Wij willen graag met u meedenken over uw wensen. Vanaf de start tot en met de oplevering van een (bouw of tuin) proces staat bij ons de klant en kwaliteit centraal.

Ons team van goed opgeleide en ervaren mensen staat garant voor een doordachte en gedegen uitvoering van de werkzaamheden binnen een redelijke tijd. Zij hechten veel waarde aan een goede en plezierige relatie met de klant en zullen proberen de overlast tijdens de werkzaamheden zoveel mogelijk te beperken.

Wij coördineren alle werkzaamheden, dus u heeft één aanspreekpunt. Van het aanvragen van de omgevingsvergunning, het verrichten van tekenwerk tot en met de afwerking, alles naar de wens van onze klant.

Daarbij kunt u ons ook tijdens elk proces inschakelen voor (bouw) begeleiding. Om de zorgen over meer- minderwerk tijdens de (ver) bouw, overleggen met diverse betrokken partijen uit handen te nemen, kunt u zich volledig focussen op de verhuizing en het aankleden, indelen van uw woning of tuin.