ADVIES


Het nieuw bouwen van een huis, het doen van een verbouwing, de aanleg of het onderhoud van de tuin, het zijn allemaal projecten op zich.
Wij kunnen u tijdens het gehele proces van dienst zijn. Zo gaan we met u in gesprek wat uw wensen zijn van het nieuw te bouwen huis of het doen van een verbouwing tot aan het aanleggen / onderhouden van uw tuin.

Als eerste kunnen de tekeningen gemaakt worden en indien nodig worden er berekeningen gemaakt. Bij de gemeente moeten vergunningen aangevraagd worden. Als alles rond is kan het huis gebouwd worden of een verbouwing plaatsvinden. Datzelfde geldt eigenlijk voor de tuin, het verlengstuk van uw woning!  Het gehele proces is bij ons in goede handen.

Wanneer u zich aan het oriënteren bent voor een nieuwe woning, een verbouwing  of een schuur/berging / veranda in of een nog aan te leggen tuin, kunt u wel wat expertise gebruiken. Onze werkzaamheden zijn zeer breed en strekken zich uit van het vervangen van een raam of deur tot het bouwen van een complete woning en bedrijfspand.